nak ade blog jugak


tak tau la. kenape aku bole terlibat dalam tulis-menulis blog ni? mungkinkah dari pengaruh kawan2 aku yang ade blog? atau keinginan aku ingin turut ‘terjebak’ dalam trend sekarang yang dipanggil Web 2.0? atau ape2 je la. per2 pun yang penting aku kini bole berasa bangga kerana aku telah mempunyai blog sendiri.

jadi, kepada kawan2 yang ku sayangi, kini korang semua sudah boleh menyusuri diari kehidupan ku dalam menghadapi hari2 yang mendatang secara dalam talian (online).aku juga menggalakkan korang beri komen2 dalam blog aku ni.

ok, kawan2 selamat ber’online’



Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s