Tyra Bank Shows


Entah macam mana boleh timbul minat aku dalam minggu ni untuk selalu tengok Youtube. Maklum la dah lama tak jelajah laman web ni. Rupa2nya dah banyak ciri2 baru telah diwujudkan. Jadi tontonilah siri video yang aku letak kat bawah ni. Video ini dimuatnaik oleh seorang peminat siri ‘Tyra Bank Shows’ (siri ini adalah terbitan si Cik Tyra Bank, seorang supermodel terkenal yang turut bertanggungjawab menerbitkan rancangan ‘American Next Top Model’). Isu yang diperbincangkan pada episod dalam siri ini adalah ‘Gay for Pay’. Menarik bunyinya bukan.



Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s